« Tilbage til forsiden af kunder & cases

Kunder & Cases

Case MT Højgaard

Overblik og tryghed i skadehandlingen

Udfordringen

Som landets største entreprenør oplever MT Højgaard og MTH Insurance, som er MT Højgaards eget Captive selskab, en del skader om året inden for arbejdsskade, ulykke, property og ansvar. Det er helt afgørende for forretningen og medarbejdernes tilfredshed, at skaderne bliver behandlet korrekt og til tiden. MTH Insurance har ikke sin egen skadeafdeling og har i mange år købt alle skadebehandlingsydelser eksternt. I 2010 var MTH Insurance på udkig efter en ny samarbejdspartner, og efter en udbudsrunde blev Cunningham Lindsey Leif Hansen valgt som ny samarbejdspartner.

Løsning af opgaven

En fuldstændig håndtering af hele MTH Insurance skadebehandling omfatter mange forskellige sager og opgaver:

  • Modtagelse af skadeanmeldelse
  • Oprettelse af sag i Cunningham Lindsey Leif Hansens eget system med angivelse af reserver mv.
  • Selve skadebehandlingen
  • Udbetaling af erstatninger fra klient - konto
  • Månedsrapportering
  • Klagebehandling
  • Afholdelse af statusmøder kvartalsvis med kunden med alle relevante oplysninger
 
Resultat

Overblik og tryghed

Fuldstændigt overblik over alle sager, tillid til den eksterne skadebehandling og et effektivt samarbejde er et resultat af det nuværende samarbejde. Desuden stiller MTH Insurance meget høje krav til den faglige kompetence hos Cunningham Lindsey Leif Hansen.

Korrekt behandling af sager

Den korrekte behandling af skaderne har været afgørende for skadeudgiften og kundernes tilfredshed. Selve kvaliteten i skadebehandlingen, hvor dialogen er forståelig og velbegrundet - uanset udfaldet af skaden - har givet færre klager. Det viser, at omkostningerne til ekstern skadebehandling er givet godt ud.

Overholdelse af tidsfrister

Cunningham Lindsey Leif Hansen har mange forskellige kompetencer og ressourcer at trække på, og derfor kan arbejdsindsatsen tilpasses i forhold til de forskellige opgaver, så tidsfrister altid overholdes.

Rådgivning til medarbejdere i forhold til arbejdsskader

Som en del af samarbejdet rådgiver og uddanner Cunningham Lindsey Leif Hansen MTH Insurance egne medarbejdere i forhold til arbejdsskader hvad angår information, behandling, forebyggelse mm.

Adgang til sager og information

MTH Insurance har altid adgang til alle sager, når de har behov for det via et eksternt login. Desuden udarbejdes overskuelige skadestatistikker, som giver den information og det overblik, MTH Insurance har brug for.

GoD audit

Den første audit er blevet gennemført med en meget god auditscore, så der er stor tilfredshed med samarbejdet

 

En korrekt skadebehandling er god økonomi og øger tilfredsheden hos alle

Resultat

resultat.png

Med flere skader er en korrekt skadebehandling og overholdelse af tidsfrister helt afgørende for forretningen

Kunden siger
John-Olsson.png   Poul-Rørup.png

John Olsson

   Poul Rørup
"Det fungerer rigtigt fint!"

Den store, danske entreprenørvirksomhed MT Højgaard har nu i over et år benyttet Cunningham til skadesbehandling via deres eget Captive selskab MTH Insurance, og det samarbejde er forsikringsansvarlig John Olsson og finanschef og direktør for MTH Insurance Poul Rørup meget glade for. "Vi vil ikke behandle egne personskader inden for koncernen, så denne del skal outsources. Da vi afsøgte markedet for mere end et år siden for at finde ny samarbejdspartner på området, havde vi en række krav, som skulle opfyldes. Firmaet skulle kunne agere hurtigt, smidigt og professionelt, det skulle have nogle systemer, som fungerede fra dag ét, det skulle have et både nationalt og internationalt netværk, og så skulle det være de rigtige mennesker på de vigtige poster.

Og her må vi sige, at Cunningham har levet fuldt ud op til vores krav. Selvom de overtog en portefølje af gamle skader - og skal behandle alle vores arbejdskadesager - så reagerer de hurtigt, og de er hurtige til at følge op på sagerne. Vi holder kvartalsmøder, og vi har faste kontaktpersoner hos Cunningham, som kender hele vores koncern, så vi er særdeles tilfredse med alle aspekter af vores samarbejde med CLLH", udtaler forsikringsansvarlig John Olsson og finanschef Poul Rørup fra MTH Insurance.

Kontakt os

Vi leverer høj kvalitet og ekspertise i løsningen af opgaver for vores kunder. Kontakt os for en dialog om en løsning for din virksomhed.

Telefon +45 44 85 86 88
Fax +45 44 85 86 10
Mail cllh@cllh.dk