OM CUNNINGHAM LINDSEY LEIF HANSEN

Cunningham Lindsey Leif Hansen (CLLH) er en virksomhed i vækst og har siden 1973 beskæftiget sig med vurdering og værdifastsættelse, besigtigelse og opgørelse af forsikringsskader, primært inden for erhvervs- og industriområdet og er markedsførende på vores felt.

 

 

 

VÆRDIER og MÅL

Høj kvalitet og ekspertise i løsningen af opgaver frem for alt

Cunningham Lindsey Leif Hansen A/S har sit udspring i Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S, hvor virksomheden blandt mange andre aktiviteter har beskæftiget sig med rådgivning og konsulentvirksomhed.

Vi hjælper vores kunder med at løse betydningsfulde og komplekse opgaver inden for forsikring og skadebehandling, værdifastsættelse og risikovurdering. Vi er kendt for at levere høj kvalitet og ekspertise i løsningen af opgaver, og vores mål er at løse opgaver for vores kunder, der både giver positive økonomiske resultater og øger deres kunders tilfredshed.

Vores status som en af landets førende konsulentvirksomheder indenfor forsikringsrelaterede ydelser, kræver at vi har de dygtigste medarbejdere. Vi fokuserer derfor også på at være et udfordrende og inspirerende sted at arbejde med dygtige medarbejdere, der hele tiden udfordres både professionelt og menneskeligt.

 

HISTORIE

3. generation af Leif Hansen

Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S blev oprindeligt grundlagt i 1959.

Christian Leif Hansen er 3. generation i Leif Hansen familien. Han overtog ledelsen efter sin far i slutningen af 2002 og har allerede sat sit tydelige præg på udviklingen i firmaet ved organisk vækst inden for eksisterende og nye forretningsområder samt opkøb - senest med købet af Housecenter A/S og Bygge- og Miljøteknik A/S som en del af Leif Hansen gruppen, som også omfatter Goritas. Flemming Leif Hansen overtog i sin tid også ledelsen efter sin far i slutningen af 80'erne og satte også sit præg på udviklingen i firmaet blandt andet ved omdannelsen af familievirksomheden til et aktieselskab og indledningen af det strategiske samarbejde med den verdensomspændende loss-adjuster koncern Cunningham Lindsey, der opererer i hele verden i mere end 119 lande.

 

Ledelsen

Gennemsigtigt billede Gennemsigtigt billede Gennemsigtigt billede
Christian Leif Hansen
Christian Leif Hansen
Adm. direktør
Christian Leif Hansen har oprindeligt en grunduddannelse som produktionsingeniør. Efterfølgende er han uddannet til Loss Adjuster hos Cunningham Lindsey i London og har desuden også taget en Executive MBA på Harvard.
Peter Agger
Peter Agger
Direktør, Claims management
Peter Agger har arbejdet med alle typer af skader i 25 år. Peters erfaring er kombineret med teoretisk uddannelse som civiløkonom fra CBS, CBA fra AVT Business School samt uddannelse fra Forsikringsakademiet.